Pikkuremonttia, ennen PAPPia

Pikkuremonttia, ennen PAPPia

Herttaan piti tehdä hieman pikkuremonttia, ennenkuin sillä startataan ”Raid 2 PAPP” retkelle. Syy siihen siinä, että jarruihin tuli ilmeisesti talven tai kevään aikana ominaisuus, että poljin meneee joskus harvalkseltaan pohjaan. Nestettä ei silti tuntunut mihinkään katoavan. Päädyin päässäni pääsylinteriin, eoppäilykseni vielä vahvisti moni muu Kiltalainen.

Pääsylinterin tilasin Automecasta, eli laadukasta Burton 2CV Parts laatua. Sylinteri meni paikalleen helposti ja melko vaivattomasti. Toimituksessa mukana itse pääsylinterin lisäksi. Uusi työntötanko polkimen ja sylinterin väliin. Holkit jolla poljinmysteeriö ja sylinteri pysyy asennuksen ajan nipussa. Mukana oli myös jarruputkien kumitiivisteen valmiina paikallaan suojatulppien alla.

Päätin samalla myös vaihtaa takertelevan kytkinvaijerin. Nyt tuon kerran tallin lattialla tehneenä, homma onnistunee helpommin myös tienpäällä. Varsinkin tuossa Hertassa, jossa on Burtonin ”rally” pohjapanssari, tuon kun saa helposti pulteilla irti. Nyt kun tuo harjoiteltu, niin voisi onnistua tienpäälläkin, ihan sormikopelolla. Sen verran pihi, olen että hieman takerteleva vaijeri ei mennyt roskiin, vaan ”survival” pakettiin. Tuosta voi olla joskus iloa, sillä hieman takerteleva vaijeri on parempi kuin kokonaan poikki oleva.