Raid 2 Lofoten – Päivitetty Korona tiedote 5.5.2020

Photo by Jorn Eriksen on Unsplash

Kuten tiedotteessamme aiemmin kerroimme arvioivamme tilanteen uudelleen toukokuun alussa. Järjestelytoimikunta piti tänään puhelinpalaverin ja päätyi seuraavaan ratkaisuun.

Järjestelytoimikunta on päättänyt siirtää tapahtuman kahdella vuodella eteenpäin. Raid 2 Lofoten järjestetään siis näillä näkymin elokuussa 2022.

Lopulliseen päätökseen vaikutti Viking Festival tapahtuman peruuntuminen tältä vuodelta. Viking Festival oli kuitenkin hienojen maisemien lisäksi matkan oleellinen vierailukohde. Lisäksi tässä vaiheessa on vielä epäselvää aukeaako Norjan rajat edes matka-ajankohtaan mennessä.

Päätöksen tekoon vaikutti myös Kilta porukan aate, jossa kiltakaveria ei jätetä. Nykyisessä Korona tilanteessa riski, että joku sairastuu matkalla ja joutuu jäämään Ruotsiin tai Norjaan sairaalaan pitkäksi aikaa on huomattavasti normaalia suurempi. Järjestelytoimikunta ei tässä epävarmassa tilanteessa halua ottaa sitä riskiä.

Ennakkoilmoittautuneet, jotka ovat maksaneet ennakkomaksun, lähettäisittekö ystävällisesti tilinumeron sähköpostiin ottopoika@2cv.fi maksun palautusta varten.

Järjestelytoimikunta kannattaa kotimaan matkailua kesällä 2020.

Hy-Ri