Riemukas retki Riikaan

Kuva: Kristaps Ungurs

Toivottavasti ei ole liikaa luvattu, mutta useimmiten retki on sitä riemukkaampi mitä isompi ryhmä on koossa.

Idea syntyi nopeammin kuin ajatus ehti kulkea. Lahnajärvellä Mirja kysyi lähdettäisiinkö Riikaan, minä emmin, Mirja ei. Mirja myös jatkoi, ”Lähtisikö Veiko ja Anu myös?”. No kyllähän ne lähtee ja Iso-Esa myös. Muutama muu jäi empimään. Nyt on sinun mahdollisuutesi tarttua tilaisuuteen.

Mistä on siis kysymys? Pidennetty viikonloppu 6.-9.8.2020. Lähtö Helsingistä torstai-iltana 20.30 Viking Linen iltalaivalla. Laiva on satamassa perjantai-aamuna klo 6, jolloin päästään matkaan hyvissä ajoin. Päivän aikana ajetaan Riikaan, noin 310 km. Pysähdellään matkalla syömään ja tutustumaan mahdollisiin kulttuurikohteisiin. Iltapäivällä majoittuminen hotelliin.

Olen varannut Apart Hotel Tomosta 8 kahden hengen huonetta aamiaisilla. Hinta 2 hengeltä kahdelta yöltä aamiaisineen on 68,75 eur. Hotelli sijaitsee 5 km päästä Riikan keskustasta. Hotellilla on Booking.comin mukaan turvallinen vartioitu parkkipaikka.

Viikonloppua vietetään Riikaan tutustuen. Keskustan lisäksi voisimme vierailla Riikan moottorimuseossa.

Paluumatka alkaa sunnuntaina aamiaisen jälkeen ja sunnuntai-iltana Viking Line tuo meidät takaisin Suomeen.

Ilmoittauminen soittamalla Mikalle, puh. 045 6386 444. Hotellihuoneet olen varannut, laivamatkan saa jokainen hoitaa itse. Alla meidän suunnitelma. Hotellihuoneita vapaana tällä hetkellä 1. (Hotellin voi peruuttaa lähtöpäivän aamuun mennessä, samoin laivapaikan 24 tuntia ennen lähtöä, mikäli Korona tilanne muuttuu.)

Tervetuloa mukaan tulevat ja vanhat ystävät!

Osanottajien nimet löytyy tästä linkistä, näkyy vain kirjautuneille käyttäjille jotka olleet jollakin aiemmalla raidilla.

Korona ja matkustaminen

Suomi sallii kaiken matkustamisen Suomeen niistä Euroopan maista, joissa COVID19-tapausten ilmaantuvuus on riittävän alhaisella tasolla. Näihin maihin voi matkustaa Suomesta ilman, että tarvitsee Suomeen palaamisen jälkeen jäädä omaehtoiseen karanteeniin. Näitä maita ovat 15.6. alkaen Islanti, Latvia, Liettua Norja, Tanska ja Viro sekä 13.7. alkaen myös Alankomaat, Andorra, Belgia, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Liechtenstein, Malta, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Unkari ja Vatikaani.