Vältä joulusiivous – Jouto Joulu Viikko

Haluatko viettää Joulun itseäsi paremmassa seurassa? En tarkoita sitä että olisimme parempaa seuraa, mutta ainakin mukavaa seuraa. Jouto Joulu Viikko on vaihtoehto niille joiden ei tarvitse enää välttämättä passata lapsia, ja haluavat viettää Joulun isommassa porukassa.

Idea syntyi Isämestarinrallin jälkeen Tammelassa ja olemme alustavasti varanneet Villa Hermannin viikoksi (21.-27.12.2020). Käytössämme on viikon ajan yli 100 neliöinen hirsimökki, kaksine saunoineen ja tottakai myös palju.

Ruoat on tarkoitus valmistaa porukassa, naiset alustavasti luvannut hoitaa eväät ja miehet huolehtii saunoista paljusta. Lehtinevan Esa on luvannut lisäksi valmistaa Joulun odotus hernekeiton jne.

Mukaan on ilmoittaunut Mika ja Mirja, Pirkko ja Mara, Jouni ja Hannele, Esa L, Wemppu ja Ipa.

ilmoittautumiset Mikalle (p. 045 6386444) lauantaihin 22.8. iltaan mennessä. Osallistujien tulee olla 2CV tai Kamina henkisiä henkilöitä. Maksusta 30% maksetaan varauksen yhteydessä ja loput kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista.

Tapahtuma ei ole Suomen 2CV-Killan tapahtuma, tapahtuman järjestää yksityishenkilöt.

Ohjeet osallistujille

Tule paikalle vain terveenä. Tilaisuuteen, yleiseen ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

Suositeltu turvaväli henkilöiden välillä on 1–2 metriä. Pisaratartunnan riski on herkästi tavanomaista suurempi esimerkiksi yhteislaulu- ja ryhmäliikuntatilanteissa, joten tilaisuudessa ei lauleta joululauluja.

Pese kädet huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä kun saavut paikalle. Desinfioi käsiäsi aina ennen ruokailua, WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen tai yskimisen tai niistämisen jälkeen tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.

Riskiryhmiin kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja. Tapahtumaan osallistumista ei suositella. Jos osallistut, huomioi erityisen tarkasti nämä turvallisuusohjeet. Huomioi myös oman lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten ohjeet. Riskiryhmään kuuluvien on itse arvioitava paikan päällä tarjottavien palveluiden käytön järkevyys oman terveyden kannalta.