Sitova ilmoittautuminen Kesäporo 2019 retkelle

Nopeatempoinen sitova ilmoittautuminen Kesäporo 2019 retkelle on alkanut. Ilmoittautuminen päättyy 15.3.2019. Ilmoittautuminen tulee tehdä hyttikunnittain, eli ilmoittaja kerää koko hyttiporukkansa tiedot ja lähettää ne yhdellä lomakkeella.

Jos olet ennakkoilmoittautunut joa aiemmin tarvitsemme silti kaikki laivavaraukseen tarvittavat tiedot uudestaan, jotta saamme ajantasaiset tiedot kaikkine tietoineen. Ennakkoilmoittautuneet on mukana varmasti, nyt mukaan heränneiden mukaan pääsy varmistuu kun saamme laivayhtiöltä varmistuksen mahdollisista lisäpaikoista.

Kertauksen vuoksi: Matka on ryhmämatka, jonka meno- ja paluu pitää kaikilla olla sama. Paluumatkalta voi toki, joku ”unohtua” pois, mutta mitään hyvitystä hinnasta ei valitettavasti saa. Peruutustapauksessa noudatamme Finnlines ryhmämatkojen peruutusehtoja.

Ilmoittautuminen on sitova. Sitovan ilmoittautumisen jälkeen maksetaan ilmoittautumismaksu 300 € / autokunta. Ennakkomaksu lasku lähetetään mmaaliskuun aikana. Loppulaskun tulee olla maksettu 5. kesäkuuta mennessä.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Peruutus- ja lisäpaikkoja voi kysellä Mika Koivuselta sähköpostilla mika@koivunen.eu tai puhelimitse 045 6386 444.