Pitkäperjantai sätkäilyjä…

Pari mielenkiintoista kysymystä. Saako mopo auton ohittaa keltaisella viivalla? Onko sätkä mopoauto, ainakin mopoauton puolipeite istuu…

Pitkäperjantain ohjelmaan sattui tällä kertaa kuulumaan visiitti kaverin luona Salossa. Tarkoitus oli toimittaa kaverin uusi tietokone perille ja samalla laittaa kaikki asetukset, tulostimet ja skannerit toimimaan. Ainakin täällä Hyvinkäällä keli oli mitä upein, joten kulkimeksi valikoitui Hertta. Sehän kuluttaakin vähemmän kuin tuo meikäläisen kovakattoinen kuljin.

Eilen testailtu videokamerakin oli toiminnassa ja jossain vaiheessa totesin, että tuonnehan tallentuu kaikenlaist kuvaa, kuten esimerkiksi erilaisia ohitustilanteita. Sätkäilyhän on mulle vielä täysin uutta, mutta olen jo omaksunut että osa kanssa kulkijoista hymyilee ja moikkailee. Toiset taas heristää nyrkkiä ja näyttää muita kansainvälisiä käsimerkkejä. Tarkoituksellisesti valitsin Hyvinkää – Salo – Hyvinkää reitiksi maisemareitin, jotta olisin vähemmän tientukkona, mutta olinpa kuitenkin. Antakaa anteeksi!

Matkaa maisemareittiä pitkin kertyi 278 km. Alla olevassa videosta näkyy upea ajosää ja vähän muutakin…