Rauha taas nipussa!

Vespa Club Finland tarra paikallaan

Pienoisella ulkopuolisella avustuksella on Rauha saatu taas nippuun. Remontin aiheena oli luistava kytkin ja huonokuntoiset vaijerit. Nyt kytkin on uusittu Scooter Centeristä tilatulla 4-levyisellä kytkimellä. Joku voi sanoa, että että nyt on ”viri” vehje, mutta kun suosittelivat tuota ja asiasta ei mitään ymmärrä, niin näillä mentiin.

Jotta homma ei olisi käynyt liian helposti, piti kytkimen mutteri pudottaa laatikon pohjalle. Siitähän oli varoitettu sekä suullisesti ja muutamalla katsotulla videolla. Ja koska sen onkiminen oli magneetilla niin helppoa, piti vaikeusastetta vielä hieman lisätä. Meinaan samalla hetkellä kun kadonnut mutteri nousi vaihdelaatikon pohjalta, tarrautui magneetin pää kytkine ja kotelon väliin irroten ja kadoten johonkin laatikon pohjalle. Tässä kohtaa pääsi pari kirosanaa. Seurauksena oli puoli tuntinen rautalangan ja ohuiden kärkipihtien kanssa puuhastelua.

Lopputulos kuitenkin kohtuullinen, kytkin paikallaan ja uudet vaijerit vaihdettuna. Prima on parhaat päivät nähnyt, mutta jospa sen maalipinta saisi ensi talvena uuden silauksen. Lopuksi Vespa Club Finlandin tuore tarra paikalleen ja pitkähkölle testilenkille.

Btw. Jos et ole vielä Vespa Club of Finlandin jäsen, niin liittyminen onnistuu helposti osoitteessa:
https://vcof.fi/yhdistys/liity-vespa-club-of-finland-jaseneksi/