Tiistai tapaaminen ja inhokki remontikohde rättärissä…

Suvirannan meetingiin ajeltiin tänään sateisessä säässä, siitä huolimatta kenenkään ei tarvinnut olla yksin. Kulkimella liikkuvia oli paikalla kolme ja muita pahnapuhaltimia neljä. Kupla miehet voittivat syksyisessä kevät säässä määrässä yhdellä.

SAM_0793(1)

Sen sijaan pysäköinnin säntillisyydessä Kiltalaiset kiilasivat kyllä ykköseksi, vai mitä?

SAM_0794(1)

Killan foorumilla elää keskustelu 2cv:n inhokki remonttikohteista. Kahvilla istuskellessa asiasta keskusteltiin myös ja minulta myös kysyttiin nousiko etupyöränlaakerin vaihto tälläiseksi ikäväksi remontiksi? Täytyy kyllä sanoa, että tuo rättärin etupyörän laakeri vaihtui niin helposti, verrattuna muiden autojen laakereihin, että tuosta en inhokki kohdetta saa millään.

Sen sijaan eräästä ihan pikkuhommasta sellainen kyllä tuli. Ette ikinä arvaa mikä homma vit….taa vieläkin. Piti vaihtaa tuosta vaihdetanko mysteeristä nuo kumit ja ruostunut välilipare. Tilasin Sitroselta koko setin, siis lipareen, 2 kumia, sokkatapin, prikat ja sokat. Purin nuo tarvikkeet pussista, tuohon etulokasuojan päälle. Ja kun siinä hieman liikahdin, niin toinen kumeista päätti pitää lokasuojaa kiitoratana ja rullata maahan. Ongelmaksi osoittautui se etten nähnyt lähtikö eteen vai taaksepäin. Kolmena eri päivänä olen nyt yrittänyt etsiä ”hyppykumia” tallin etuosasta ja jopa ulkoa kun ovet oli tapahtumahetkellä auki, niin siis löytämättä! Taitaa olla ainoa mahdollisuus tilata uusi kumi, saahan niitä irrallisenakin. Tilaan kuitenkin varmuudeksi ainakin kaksi, jos saisin tuon rempan sitten varmemmin onnistumaan.