Takki niskaan…

05.03.2014 - Takin sovitusta tallilla...

Hertta marmatti sen verran pitkään viluisasta ulkosäilytyksestä, jotta oli pakko lievittää tuskaa hankkimalla Hertalle takki. Kuvittelin Motonetin olevan auki sunnuntainakin, mutta se oli virhearviointi. Muita liikkeitä oli kyllä samassa komleksissa auki, mutta Motonet ei. Virheellinen mielikuva oli ilmeisesti syntynyt jostain joulun ajan erikois aukio-oloajoista.

Ajelin Picassolla paluumatkalla Prisman kautta piruuttani. Auto-osastolta löytyi Kahan markkinoimia puoli peitteittä koossa L ja XL. No juu, mutta onko rättäri L vai XL kokoa? Ei varmasti kumpaakaan, haussahan oli takki, ei telttaa. Viereisessä laarissa oli nippu mopoauton puolipeitteitä, minkä kokoinen on mopo auto, ei mitään käsitystä. Lähin kontakti mopo-autoon on katse yhteys naapurin pojan lasikuituhärpäkkeeseen.

Päätin ottaa 29 euron riski ja heitin tuon ostoskärryyn ja ei kun kassalle. Kotona päätin kokeilla sopivuutta ja perskules mopoauton puolipeite istui mielestäni paremmin kuin hyvin. Herttakin oli tyytyväinen!

Pimeässä ja vesisateessa otetut kuvat olivat hieman epäonnistuneet, joten kuvasin Rouvan takin kanssa vielä uudestaan sisämajoituksessa.

2014-03-05-17.02.15