Rouvalla ollut huonot oltavat…

Juhannusaattona on tarkoitus lähteä rouvan kanssa sen verran pitkälle retkelle, että päätin alkaa tutkia mikä vika toisen rouvan sohvassa on? Tuo kumppani kun on muutaman kerran maininnut että apukuskin puoli sohvasta on hieman pehmeä.

Kaivoin sitten penkin tuohon olohuoneen lattialle tarkistaakseni onko siinä jotakin mätää? Ongelma ja sen suuruus paljastui tuotapikaa. Hantin puolen tukikangas oli pettänyt lähes kokonaan. Eipä tuo kumppani turhaan tuosta ole maininnut. Itseasiassa hävettää että en aikaisemmin ollut ottanut tuota työnalle, kun tarvikkeetkin on ollut hyllyssä.

Vaihdoin molemmat tukikankaat ehjiin ja vaihdoin istuinosien kumit. Kuskin puolesta tein vähän jämäkämmän, kun on tullut oltua ruoka-aikana kotona. Itseasiassa laitoin siinä olleen kotikutoisen, mutta ehjän tukikankaan originaalin alle ja vanhoja kumeja siihen joka toiseen reikään. Tuli loppujen lopuksi pirun hyvän oloinen. Katsotaan miltä tuntuu huomisen parinsadan kilometrin ahon jälkeen. Hantin puolen tein yksinkertaisella tukikankaalla ja parilla ylimääräisellä kumilla. Rouva joka tuossa toisen rouvan sohvalla pääsääntöisesti istuu on sen verran siroa tyyppiä.