Hertta P(eräkärry) projekti nytkähti liikeelle…

Torstaina TuJäKe:n kahvittelussa nousi taasen kerran esille tuo mahdollinen Piccolo kärrin hankinta Saksasta. Keskustelussa tuli sitten esiin mahdollisuus, tuollaisen samantyyppisen itserakentamisesta.

Aikani etsittyäni sopivaa kevyttä akselia netistä, meinasi jo hermo mennä. Kaikki tarjolla olevat edulliset oli 13-tuuman pyörillä ja raskaita versioita Piccolo tyyppistä pienipyöräistä versiota ei löytynyt. Torstain keskustelussa nousi myös esille, että ideaalinen kärry olisi sätkän pyörällä, koska silloin olisi aina varapyöräkin matkassa. Mutta sellaistahan ei ole mahdollista saada koska nykysäädöksien mukaan aisa ja akseli pitää olla tehdasvalmisteinen.

No kahvilla myös keskusteltiin mahdollisuudesta löytää jokin vanha omavalmiste kärry, josta voisi saada akselin ja ennenkaikkea paperit. Joten ei muuta kuin takaisin netin syövereihin ja löysin yhden pienen kärrin, joka rekisterissä ja aikalailla soppelin kokoinen. Kaupat tehtiin netin välityksellä ja kärri muuttaa uuteen kotiin alkuviikosta. Kärryssä myös yksi pienoinen ominaisuus, joka helpotti ostopäätöstä, arvaatko mikä?

2014-08-31-001