Henkitysvaikeuksia sekä kuskilla että kulkimella…

Hengitysvaikeudet tosiaan jatkuu sekä Hertalla, että huoltajalla. Hertan huohotusongelmaan tilattiin Sitroselta pikapikaa tulleen tarvikemallin huohotin. Huoltajan huohotusongelma poistunee sitä mukaan kun lima kurkusta ja poskionteloista katoaa.

Päätin pyhäiltana ruuvata tuon Sitroselta tulleen huohottimen kiinni Herttaan. Päätin kuitenkin tuolla letkumittarilla, ensin tarkistaa, kuinka tuo vanha toimii. Mittarin mukaan ei ainakaan alipainetta syntynyt, mutta ei myöskään ylipainetta. Eli ei muuta kuin vaihtamaan. Vaihto onnistui melko pikaisesti, vaikka ihan kaikkein passelimpia avaimia pakissa ollutkaan, kiinnityspultin kun on kohtuullisen ahtaassa paikassa.

Uusi huohotin paikallaan ja sitten uusi mittaus…, mitä helvett… Tuolla tarvikehuohottimella ei edelleenkään synny alipainetta, ei tyhjäkäynnillä eikä kierroksilla. Isommilla kierroksilla havaittavissa jopa ehkä pienoinen ylipaine. Missä vika?

Päätin samaan syssyyn purkaa alkuperäisen huohotin mysteerin, joka sekään ei ihan auennut. Siis huohotin sinällään aukesi, mutta ajatus mitä kuuluu olla missäkin ei?

SAM_0689